Werken, koken, schoonmaken, familiebezoeken. Een mens heeft nogal wat verplichtingen. Maar soms moet je die verplichtingen eens even aan de kant schuiven, en wat welverdiende me-time nemen. En waar kan je beter relaxen, en harmonie creëren tussen lichaam en geest, dan in één van Belgiës allround wellnesscentra?

De meeste centra bieden vandaag heel wat meer dan enkel de spa- en badgelegenheden.

 • Wellness
  Ontspan je lichaam, en maak je hoofd eventjes helemaal leeg in de verschillende spa’s die ons land telt. Geniet van een relaxerende sauna, laat je lichaam herbronnen in één van de jacuzzi’s, en zoek nadien verfrissing op in de zwembaden.
 • Beauty
  Laat alle stress van je afglijden met een stevige massage. Kies voor een nek- en schoudermassage of een relaxerende lavendel-massage om weer helemaal bij te komen. Of laat je van top tot teen onder handen nemen, met een gelaatsverzorging, pedicure of peeling.
 • Beleving
  Neem een keertje deel aan een belevingsprogramma, voor een unieke wellnesservaring. Van opgietsessies in de sauna en scrubsessies in het stoombad tot meditatiesessies en ademhalingsoefeningen; alles wordt in het werk gesteld om jou op een complete manier te laten genieten.
 • Sport
  Sommige centra bieden naast ontspanning ook inspanning aan, met een waaier aan sportactiviteiten. Zo kan je kiezen voor een sportieve begeleiding in de fitness, of deelnemen aan een actieve groepsles, zoals zumba of indoor cycling. Steeds vaker worden er ook relaxerende body & mind lessen georganiseerd, zoals yoga, pilates of tai chi.
 • Culinair genieten
  Na een dagje wellness, beauty en sport kan je in de centra dikwijls nog terecht voor een heerlijke culinaire afsluiter. Met een prachtig, rustgevend zicht op de tuinen en zwembaden, kan je gezellig tafelen, en je weer klaarstomen voor de drukke dagen.